Operatorul low-cost Wizz Air continua sa se dezvolte in Romania si introduce o ruta Cluj-Napoca - Alicante, Spania, pentru cei care doresc sa isi petreaca vacantele in afara tarii.


Noua ruta va fi lansata pe 24 iulie, zborurile urmand sa fie operate de doua ori pe saptamana, martea si sambata.

Alicante este, dupa Palma de Mallorca, a doua destinatie de vacanta oferita de Wizz Air din Cluj-Napoca.

Biletele sunt disponibile deja pe wizzair.com la tarife incepand de la 140 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Alicante este capitala provinciei Alicante, a comunitatii autonome Valencia, situata in sud-estul Spaniei, la Marea Mediterana. Orasul este unul dintre cele mai importante porturi si statiuni turistice la Marea Mediterana si totodata principalul centru comercial si de pescuit al regiunii Valencia.

Wizz Air a transportat peste 8,4 milioane de pasageri in 2009, 1,76 milioane dintre acestia calatorind pe rutele din Romania.

Flota Wizz Air este compusa in prezent din 30 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F