Operatorul low-cost Wizz Air continua sa se dezvolte in Romania si introduce o ruta Cluj-Napoca - Alicante, Spania, pentru cei care doresc sa isi petreaca vacantele in afara tarii.


Noua ruta va fi lansata pe 24 iulie, zborurile urmand sa fie operate de doua ori pe saptamana, martea si sambata.

Alicante este, dupa Palma de Mallorca, a doua destinatie de vacanta oferita de Wizz Air din Cluj-Napoca.

Biletele sunt disponibile deja pe wizzair.com la tarife incepand de la 140 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Alicante este capitala provinciei Alicante, a comunitatii autonome Valencia, situata in sud-estul Spaniei, la Marea Mediterana. Orasul este unul dintre cele mai importante porturi si statiuni turistice la Marea Mediterana si totodata principalul centru comercial si de pescuit al regiunii Valencia.

Wizz Air a transportat peste 8,4 milioane de pasageri in 2009, 1,76 milioane dintre acestia calatorind pe rutele din Romania.

Flota Wizz Air este compusa in prezent din 30 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri