Actiunea de demolare a constructiilor ilegale de pe plaje a continuat, marti dimineata, in statiunile Mamaia, Costinesti si Vama Veche, transmite corespondentul NewsIn.
Demolarile au inceput la ora 7.00, in prezenta unor reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si ai Inspectoratului Teritorial de Stat in Constructii Constanta.

Prima etapa a demolarii constructiilor ilegale a inceput luna trecuta, dupa ce ministrul Elena Udrea a observat ca plajele sunt pline de astfel de obiective. Ministrul Turismului a declarat ca la inceputul sezonului vor fi demolate numai constructiile usoare, din lemn, urmand ca dupa aceasta etapa sa se treaca si la constructiile din beton.

Elena Udrea a cerut Guvernului si emiterea unei ordonante de urgenta pentru a pune ordine in domeniul constructiilor, ministrul criticand in special statiunea Mamaia, unde in ultimii ani s-a construit haotic. Actul normativ stipuleaza ca toate constructiile care sunt amplasate la cel putin 200 de metri de coasta, in statiunile turistice si in celelalte localitati de pe malul marii, si nu au autorizatie de constructie, vor fi demolate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri