Accor Services, cel mai mare emitent de tichete de servicii din Romania, lanseaza programul de oferte speciale pentru beneficiarii Ticket Vacanta, pentru sezonul de vara 2010.
In sezonul de vara 2010, toti salariatii care primesc de la angajatori Ticket Vacanta, emise de Accor Services, vor beneficia de reduceri si pachete turistice speciale, propuse de hoteluri, pensiuni si agentii de turism afiliate la Ticket Vacanta.

Beneficiarii Ticket Vacanta au reduceri de 10% la pachetele de cazare si SPA in hotelul Europa din Eforie Nord, la hotelul Bradul din Poiana Brasov, la complexul Wolf din Bran, la pastravaria Albota din Sibiu si reduceri de 5% in hotelurile Belvedere si Amfiteatru din statiunea Olimp.

In Neptun, Cocor SPA propune pachete promotionale care includ atat cazare, cat si tratamente SPA.

In plus, beneficiarii tichetelor au reduceri la orice pachete turistice pe teritoriul Romaniei, prin intermediul agentiilor de turism Eximtur, Mareea Comtur si Paralela 45.

Ofertele speciale sunt transmise salariatilor prin intermediul unor carnete de cupoane promotionale, distribuite catre salariatii beneficiari impreuna cu tichetele de vacanta.

Tichetele de vacanta sunt unul din cele mai importante beneficii pe care companiile le pot acorda salariatilor, avand valoarea de pana la 3600 de lei anual, pentru fiecare angajat.

Acest beneficiu este achitat integral de compania angajatoare. In prezent, Ticket Vacanta este utilizat ca mod de plata in peste 2000 de unitati turistice afiliate (pensiuni, hoteluri, agentii de turism si unitati de alimentatie publica) din Romania.

Lansate in Romania in primavara anului 2009, tichetele de vacanta au cunoscut un debut lent, in principal din cauza contextului economic dificil, in care majoritatea companiilor nu au alocat resurse financiare pentru introducerea unor noi beneficii salariale.

Pe termen mediu si lung, Ticket Vacanta are un potential important de crestere, gratie beneficiilor pe care le genereaza pentru companii, pentru salariatii acestora, pentru sectorul turistic din Romania si, nu in ultimul rand, pentru bugetele de Stat care imbunatatesc colectarea de taxe si impozite in turism”, declara Philippe Blecon (foto), directorul general Accor Services in Romania.

Accor Services este filiala in Romania a grupului Accor, lider international si in Romania in domeniul tichetelor de servicii.

Accor Services Romania a fost infiintata in iulie 1998, fiind primul emitent de tichete de servicii din Romania.

In Romania, peste 35.000 de companii si 1.500.0000 de persoane folosesc tichetele de masa Ticket Restaurant, tichetele de cadouri Ticket Cadou, tichetele de vacanta Ticket Vacanta, tichetele de cresa Ticket Cresa si tichetele de asistenta sociala Ticket Asist, emise de Accor Services.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri