Compania low-cost Blue Air a introdus trei zboruri saptamanale pe ruta Timisoara - Constanta si retur operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri.
Directorul general al Blue Air, Sherif Ussama, a declarat ca noua ruta face parte din planul companiei de consolidare a prezentei operatorului aerian pe piata interna

“Suntem foarte incantati ca am reusit sa inauguram ruta Timisoara - Constanta atat de curand. Este o buna exemplificare a faptului ca in Romania pasagerii sunt din ce in ce mai receptivi la serviciile de tip smart flying. Blue Air face astfel legatura intre Timisoara, un centru strategic pentru legatura cu Vestul Europei, si Constanta, un oras cu importanta deosebita atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru industria de turism din Romania. Astfel am oferit pasagerilor ocazia sa inlocuiasca aproximativ 11 ore de condus cu doar doua ore de zbor, la preturi accesibile. Speram ca prin aceasta ruta litoralul romanesc va deveni mult mai usor accesibil atat pentru turistii din Timisoara si Vestul Romaniei, cat si pentru turistii straini, din Ungaria, Serbia sau Austria”, a spus reprezentantul operatorului low-cost.

Compania Blue Air este prezenta pe aeroporturile interne Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Suceava si Timisoara. Ruta Timisoara - Constanta este cea de-a patra legatura directa interna, pe langa Bucuresti - Cluj, Bucuresti - Arad si Bucuresti -Timisoara.

Compania opereaza o flota de 14 aeronave moderne (10 Boeing 737 si 4 SAAB 340). Alte trei avioane vor fi livrate pana la finalul anului 2010. De asemenea, in urma procesului de reinnoire a flotei demarat in 2008, compania a semnat un contract de achizitie a inca cinci avioane Boeing 737-800 Next Generation. Acestea vor fi livrate pana la finalul anului 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri