Hotelul de cinci stele Crowne Plaza Bucharest, detinut de compania Ana Hotels, a raportat o scadere de aproximativ 19% a cifrei de afaceri in primul trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Tot in primele trei luni ale anului, unitatea a inregistrat un grad de ocupare de 50%, in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut. “Nu putem sa concluzionam ca vom avea un trend ascendent si de acum incolo si ca piata isi va reveni foarte repede”, spune Larisa Budaca (foto), directorul de vanzari si marketing al hotelului bucurestean.

Pentru primul trimestru ale anului, hotelul detinut Ana Hotels a mentinut tarifele la nivelul ultimei parti din 2009.

Ce mai buna luna pentru hotelul din nordul Capitalei a fost martie, datorita in special targurilor anuale care au loc in mod traditional in aceasta luna.

Cititi aici mai multe detalii despre rezultatele obtinute alte hoteluri bucurestene in primul trimestru al anului, dar si despre iesirea din criza a industriei de profil.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F