Hotelul Athenee Palace Hilton din Capitala investeste in acest an 1,8 milioane euro in renovarea parterului, in deschiderea terasei Roberto's on la Strada, in transformarea braseriei in spatiu de inchiriat si schimbarea mobilei, a declarat directorul general al hotelului.

"Aceasta investitie de 1,8 milioane euro se va face pana la sfarsitul acestui an, in mai multe etape, pentru ca hotelul sa nu fie inchis. Vom schimba mobila, decorurile din lobby, in luna iunie vom deschide terasa Roberto's on la Strada, braseria se va inchide si va fi transformata in spatiu de inchiriat pentru magazine", a declarat pentru NewsIn directorul general al Athenee Palace Hilton, Friedrich Niemann (foto).

Alte investitii vor fi directionate in bistro, in lobby (sala de asteptare) si intr-un nou design pentru Restaurantul Roberto's de la parterul hotelului, a spus Friedrich Niemann.

De asemenea, reprezentantii Hilton precizeaza ca in cadrul lucrarilor se va tine cont si de faptul ca Sala Le Diplomate este declarata monument in patrimoniul UNESCO. (Cladirea a fost construita in 1914, n.r.)

Hilton este unul dintre cele mai cunoscute lanturi hoteliere din intreaga lume. Conrad Hilton a deschis primul sau hotel in Cisco, Texas in 1919. Brand-urile Hilton includ mai mult de 3.500 de hoteluri in 80 de tari din care fac parte nume precum Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations. Compania administreaza si programul de fidelizare al clientilor sai la nivel mondial cunoscut sub numele de Hilton HHonors®.

In Romania, grupul este prezent prin cele doua hoteluri, Athenee Palace Hilton, deschis in 1997 in Bucuresti, si Hotelul Hilton din Sibiu, deschis prin franciza in iulie 2009. Cel de-al treilea hotel Hilton din Romania se construieste in prezent la Oradea si va fi inaugurat in septembrie 2010. De asemenea, la sfarsitul anului 2011 va fi finalizat un hotel Hampton in Brasov, acesta fiind primul de tip economy al brandului Hilton Worldide din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si