Un nou nor de cenusa vulcanica a dus la inchiderea unei parti a spatiului aerian britanic, iar perturbarile ar putea dura pana marti, relateaza Sky News.
Zone din Irlanda de Nord au fost inchise zborurilor inca de sambata noapte. Restrictiile se aplica aeroportului din Belfast si aeroportului din Isle of Man, informeaza NewsIn.

Aeroporturile din Dublin si Shannon sunt deocamdata deschise. Aeroporturile din Sligo, Donegal si Knock au fost inchise duminica.

Ministerul Transporturilor a avertizat sambata ca spatiul aerian britanic ar putea fi partial inchis de duminica pana marti, din cauza norului de cenusa. Perturbarile ar putea dura pana marti dimineata si vor afecta sud-estul tarii, unde se afla cele mai importante aeroporturi ale tarii, ca Heathrow.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri