Trei curse au fost anulate ieri de pe aeroporturile Henri Coanda (Otopeni) si Aurel Vlaicu (Baneasa), din cauza norului de cenusa emanat in urma eruptiei vulcanului islandez Eyjafjöll.
"Luni, au fost anulate doua zboruri KLM, si anume o cursa Bucuresti - Amsterdam, care ar fi trebuit sa decoleze de pe Otopeni la ora 7.05, si alta care ar fi fost programata sa soseasca de la Amsterdam la ora 13.15. De asemenea, la aceasta ora mai aveam un zbor Tarom in stand - by, care ar fi programat sa decoleze la 10.50", au declarat, potrivit NewsIn, reprezentantii aeroportului Otopeni.

In ceea ce priveste aeropotul Baneasa, exista o singura cursa anulata luni Londra (Luton) - Bucuresti, care ar fi trebuit sa ateritzeze pe aeroportul din Capitala la ora 7.00.

Aeroporturile olandeze Amsterdam-Schiphol si Rotterdam au fost inchise luni incepand cu ora locala 6.00 (7.00, ora Romaniei) din cauza concentratiei de cenusa vulcanica in spatiul aerian al tarii.

Aeroporturile au fost inchise pentru cel putin sapte ore.

Irlanda si Marea Britanie au fost afectate, de asemenea, de norul de cenusa emanat in urma eruptiei vulcanului islandez Eyjafjöll, care a cunoscut o usoara intensificare a activitatii. 20 de aeroporturi din aceaste doua tari au fost inchise in cursul noptii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri