Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a afirmat ca in cadrul programului de construire de sali de sport, in prezent se continua lucrarile doar la 80, care au fost contractate anul trecut, scrie NewsIn.
"As vrea sa dau o explicatie legata de programul sali de sport care suscita atatea comentarii in ultima perioada, din pacate nedocumentate. Ministerul acesta, care este al investitiilor si ar trebui sa ofere componenta aceea de relansare economica in aceasta perioada, are si programul <construire sali de sport>, un program care dateaza din 2002, un program de succes – s-au construit 890 de sali de sport pana acum – care din pacate, datorita crizei, a fost regandit inca de la inceputul acestui an. Acest program inseamna astazi doar continuarea lucrarilor la 80 de sali de sport care au fost contractate anul trecut. Nu pentru ca nu-l consider important, ci pentru ca nu sunt bani pentru a lucra la cele 160 de sali de sport incepute si la cele 2000 de solicitari pe care le avem din partea autoritatilor publice locale", a explicat Udrea.

Ea a mai adaugat ca la o sala de sport lucreaza in medie 45 de angajati, iar din pretul unei sali de sport salariile inseamna 11%, iar impozitele si taxele - 9%.

Opozitia, dar si reprezentanti ai media si ai societatii civile, au criticat, in ultima perioada, modalitatea de folosire a banilor publici in programul de construire de sali de sport.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania
Setari Cookie-uri