Omul de afaceri Sorin Stoica, proprietarul agentiei de turism Eturia, a decis sa isi deschida al doilea punct de lucru din tara, dupa cel din Piatra-Neamt, in Bucuresti, in urma unei investitii de circa 20.000 euro.
Biroul, situat in zona Charles de Gaule, se afla intr-o locatie inchiriata. “Cladirea arata foarte bine, asa ca nu a fost nevoie de foarte multe renovari. Cei circa 20.000 de euro pe care i-am investit au fost in mobilier si aparatura”, a declarat, pentru Wall-Street, Sorin Stoica (foto).

Incepand din 2011, Stoica are in plan dezvoltarea, prin franciza, a businessului sau. “De anul viitor, iau in calcul deschiderea mai multor puncte de lucru, in sistem de franciza”, a mai adaugat Stoica.

In 2006, Sorin Stoica a vandut pachetul majoritar al retailerului de telefonie mobila Dasimpex catre fondul spaniol de investitii GED Capital intr-o tranzactie estimata la 4,5 milioane euro.

La putin peste un an dupa exitul din Dasimpex - octombrie 2007, omul de afaceri a pus pe picioare agentia de turism Eturia, care in primul an de la lansarea agentiei, adica in 2008, a avut o cifra de afaceri de un milion euro. “Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri de 2,5 milioane euro, iar pentru 2010 estimam o crestere de cel putin 30%”, a mai spus Stoica.

Eturia este prima agentie de turism ”tailor made” (vacantele sunt organizate in functie de dorintele clientilor) din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri