Presedintele sindicatului Tarom, Dan Berinde, a declarat ca atat timp cat nu s-a luat nici o decizie finala in privinta reducerii salariilor bugetarilor cu 25%, nici sindicatele operatorului aerian nu au hotarat momentan daca vor intra in greva in 31 mai.

"Cat timp nu s-a luat nici o decizie clara de reducere a salariilor bugetarilor cu 25%, nici noi, sindicatele Tarom, nu am hotarat nimic. Joi ne vom intalni cu toate sindicatele de la Metrorex, CFR si transportatori, iar daca Guvernul isi va mentine decizia reducerii salariilor bugetarilor cu 25% atunci vom intocmi liste cu semnaturi si vom stabili programul pentru declansarea grevei", a precizat Dan Berinde, presedintele Sindicatului Pilotilor de Linie din Romania, la care sunt afiliati circa 150 de piloti, potrivit NewsIn.

Presedintele federatiei Sed Lex, Vasile Marica, a declarat ca sindicatele ar putea amana dupa 31 mai ziua declansarii grevei generale, in functie de momentul asumarii raspunderii guvernului pentru masurile anticriza si de cel al depunerii motiunii de cenzura.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si