Sindicatul pilotilor Tarom nu va intra in greva generala, atat timp cat angajatilor nu li se vor taia salariile cu 25%, a declarat presedintele sindicatului, Dan Berinde.
"Noi nu stim cum vor evolua lucrurile, atat timp cat noi nu vom fi afectati de taierea salariilor. Totul este incert, traim intr-o tara in care nu se stie astazi ce se intampla maine", a declarat Berinde, citat de NewsIn.

Presedintele sindicatului Tarom, Dan Berinde, a declarat marti ca atat timp cat nu s-a luat nici o decizie finala in privinta reducerii salariilor bugetarilor cu 25%, nici sindicatele operatorului aerian nu au hotarat momentan daca vor intra in greva in 31 mai.

"Cat timp nu s-a luat nici o decizie clara de reducere a salariilor bugetarilor cu 25%, nici noi, sindicatele Tarom, nu am hotarat nimic. Joi ne vom intalni cu toate sindicatele de la Metrorex, CFR si transportatori, iar daca Guvernul isi va mentine decizia reducerii salariilor bugetarilor cu 25% atunci vom intocmi liste cu semnaturi si vom stabili programul pentru declansarea grevei", a precizat Dan Berinde, presedintele Sindicatului Pilotilor de Linie din Romania, la care sunt afiliati circa 150 de piloti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si