In premiera in Romania, orasul Bucuresti poate fi vizitat prin intermediul panoramelorvirtuale. AC Software a lansat astazi sectiunea “Bucurestiul Panoramic”. ParculCismigiu, Ateneul Roman, Piata Revolutiei, Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei isiasteapta turistii la adresa www.panoramax.ro/bucuresti

Serviciul este gratuit atat pentru vizitatori cat si pentru creatorii de site-uri. Panoramelevirtuale pot fi incluse de designerii web in site-urile pe care le realizeaza, fara nici un costsi cu un efort minim. “Nu urmarim un castig imediat prin aceasta initiativa a noastra.

Vrem sa sprijinim turismul romanesc. Suntem siguri ca afacerea noastra se va dezvoltaodata cu turismul” explica Adrian Antohi, Director Tehnic al AC Software.

“In scurt timp si alte zone reprezentative ale Bucurestiului se vor regasi pe site-ul nostru.

Vom initia si un program pentru a prezenta prin panorame virtuale institutiile de culturabogate din punct de vedere imagistic. Stim ca acestea au bugete mici si abia au banipentru strictul necesar, nicidecum pentru promovare. De aceea, am luat decizia de a leoferi serviciile noastre in mod gratuit”, a completat Antohi. Orasul Galati, Valea Prahoveisi Brasovul se vor regasi si ele, in curand, pe site-ul Panoramax.

Serviciile de prezentare panoramica sunt foarte populare in Statele Unite ale Americiipentru prezentarile turistice si imobiliare, acolo unde aproape au devenit un standard. ACSoftware a furnizat solutia informatica pentru producerea de panorame virtuale pe care sebazeaza unul dintre cei mai importanti competitori de pe piataamericana.

Despre AC Software

Serviciul de panorame virtuale al Panoramax.ro a fost lansat la inceputul acestuia an decatre firma cu capital integral romanesc AC Software.
Principalii clienti ai firmei sunt hotelurile care isi prezinta interioarele prin panoramevirtuale. Lista beneficiarilor acestui serviciu cuprinde Hotel Paltinis (Sinaia), Hotel Cocor(Olimp), Hotel Ovidiu (Neptun), Hotel Tempo (Bucuresti), Hotel Vega (Galati) si HotelCarpati (Bucuresti).

Desi este localizata in Bucuresti, serviciile firmei sunt disponibile in intreaga tara.Retelele de hoteluri beneficiaza de discount-uri importante. La cerere, panoramele pot fioferite ca CD de prezentare purtand designul beneficiarului.