Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a introdus in prima jumatate a anului un numar de 22 de frecvente saptamanale aditionale pe directia Italia, ceea ce inseamna o crestere cu 25% a numarului de zboruri operate saptamanal pe relatia Italia.


Cresterea de 25% este determinata de introducerea incepand cu luna mai 2010 a patru noi zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) catre Venetia, Milano (Bergamo), Verona si Bologna, de introducerea a doua zboruri directe din Craiova catre Milano si Roma, incepand cu luna iunie si suplimentarea in martie 2010 a frecventei zborurilor directe Bucuresti-Ancona la 3 zboruri pe saptamana.

Carpatair isi consolideaza astfel pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (170 zboruri one-way - 85 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

„Italia reprezinta una dintre cele mai importante piete pentru Carpatair. De aceea, atunci cand am decis extinderea bazelor operationale din Bucuresti-Otopeni si Craiova, am ales destinatiile din Italia care au cea mai mare cautare in acest moment”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari.

Carpatair a inceput operarea directa din Bucuresti-Otopeni spre Italia in octombrie 2009, cand a introdus zborurile directe Bucuresti - Ancona si Bucuresti - Bari.

In martie 2010, compania a marit numarul frecventelor de zbor Bucuresti - Ancona de la doua la trei zboruri pe saptamana.

Incepand din luna iunie, Carpatair lanseaza si cele doua zboruri directe din Craiova: Craiova - Milano (Bergamo) si Craiova - Roma (Fiumicino). Ambele rute vor fi operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Dupa Timisoara si Bucuresti, Craiova este al treilea oras din tara de unde Carpatair introduce zboruri directe spre Italia.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe.

Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 340 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri