IPIX Romania, in parteneriat cu Asociatia Patronala Mamaia, lanseaza pe 3 iunie 2010, proiectul www.mamaia360.ro, o premiera mondiala in promovarea unei destinatii turistice pe internet cu ajutorul tehnologiei IPIX de vizualizare interactiva la 360x360 de grade.
Proiectul www.mamaia360.ro reprezinta investitia exclusiv privata a companiei IPIX Romania. Potrivit companiei, investitia se ridica la 450.000 euro si se intinde pe o perioada de trei ani (2007-2010).

Acesta cuprinde 30 de hoteluri din staiunea Mamaia de unde au fost capturate 27.154 de imagini.

Tehnologia IPIX a fost creata, initial, in laboratoarele NASA, pentru proiecte militare. IPIX a intrat apoi in domeniul civil. In fiecare zi, pe internet, sunt afisate peste 8,5 milioane imagini IPIX.

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation la Bucuresti, oferind solutii de marketing online pentru hoteluri si proprietati imobiliare.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F