Corina Enciu, care a coordonat anii trecuti operatiunile British Airways si Delta Airlines pe piata locala, ocupa, incepand din iunie, functia de director al diviziei de aviatie in cadrul companiei de consultanta Regional Air Suport.
Corina Enciu a detinut, pana in septembrie 2009, functia de reprezentant general al Delta Airlines in Romania, cand linia aeriana a decis sa se retraga, pentru a treia oara, de pe piata locala.

"Am intrat de ceva vreme in acest proiect, insa, oficial, de cateva zile lucrez in cadrul Regional Air Support", a declarat, pentru Wall-Street, Corina Enciu (foto).

Delta Air Lines a intrat pe piata din Romania in iunie 2007 dupa o pauza de aproape zece ani.

Enciu a mai lucrat, in perioada 1997-2007, in cadrul companiei British Airways unde a ocupat si functia de country manager.

Regional Air Suport este specializata in consultanta, reprezentare, servicii complementare si solutii de business in domeniul aviatiei civile si a turismului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri