Corina Enciu, care a coordonat anii trecuti operatiunile British Airways si Delta Airlines pe piata locala, ocupa, incepand din iunie, functia de director al diviziei de aviatie in cadrul companiei de consultanta Regional Air Suport.
Corina Enciu a detinut, pana in septembrie 2009, functia de reprezentant general al Delta Airlines in Romania, cand linia aeriana a decis sa se retraga, pentru a treia oara, de pe piata locala.

"Am intrat de ceva vreme in acest proiect, insa, oficial, de cateva zile lucrez in cadrul Regional Air Support", a declarat, pentru Wall-Street, Corina Enciu (foto).

Delta Air Lines a intrat pe piata din Romania in iunie 2007 dupa o pauza de aproape zece ani.

Enciu a mai lucrat, in perioada 1997-2007, in cadrul companiei British Airways unde a ocupat si functia de country manager.

Regional Air Suport este specializata in consultanta, reprezentare, servicii complementare si solutii de business in domeniul aviatiei civile si a turismului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F