Hotelul bucurestean de 5 stele Athenee Palace Hilton a alocat 2 milioane de euro pentru investitiile in renovare din acest an.
Pentru sustinerea acestei investitii, dar si pentru alte proiecte, George Copos a luat, in 2009, un credit in valoare de 25 milioane euro de la BRD Societe Generale, unul dintre cele mai mari imprumuturi contractate anul trecut de un antreprenor local.

Unitatea a incheiat lucrarile de renovare pentru terasa Roberto’s on La Strada si va incepe in luna iunie lucrarile in zonele publice de la parterul hotelului.

Restaurantele Brasserie si Le Bistrot, receptia si Le Collonade vor intra pe rand in renovare in intervale diferite intre iunie – august 2010.
Restaurantul Roberto’s este programat si el pentru reinnoire catre finele 2010.

Investitia totala in reamenajarea hotelului, asigurata de compania detinatoare, Ana Hotels, controlata de omul de afaceri George Copos, se ridica la 2 milioane de euro.

Hotelul va ramane complet operational pe intreaga perioada a lucrarilor.

Restaurantul Brasserie va fi inchis si transformat in spatiu de retail, iar restaurantul Le Bistrot va fi redeschis in august 2010 sub un concept nou si extrem de interesant.

Intre lunile iulie si august, Le Collonade si receptia hotelului vor trece si ele printr-o transformare.

Lantul Hilton include peste 3.500 de hoteluri in 81 de tari. Din portofoliul companiei fac parte brandurile Doubletree, Conrad Hotels & Resorts, Embassy Suites Hotels, Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hilton Garden Inn, Hilton Grand Vacations, Homewood Suites by Hilton, Waldorf Astoria si Waldorf Astoria Collection.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F