Cupa Mondiala, in direct la Howard Johnson

In perioada 11 iunie - 11 iulie 2010, unitatea de cinci stele Howard Johnson Grand Plaza va transmite in direct meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la Centro Bar & Lounge (parterul hotelului) si in Diamond Lounge (mezanin).
Cele doua locatii vor fi echipate cu ecrane LCD si insumeaza o capacitate de 100 de locuri la mese.

Unitatea a pregatit impatimitilor de fotbal preparate tip sandwich-uri calde, burgeri si snacks-uri, alaturi de bere si bauturi racoritoare.

In primele 4 luni, Howard Johnson a inregistrat o crestere procentuala de 4-5% a gradului de ocupare fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 45%.

Segmentul de F&B (Food & Beverage) s-a mentinut relativ stabil in prima parte a lui 2010, atat in ceea ce priveste evenimentele de afaceri, cat si pe cele private si a reprezentat peste 40% din totalul veniturilor hotelului din centrul Capitalei.

Lantul Howard Johnson face parte din grupul Wyndham, cel mai mare francizor mondial din domeniul turistic. Celelalte marci ale grupului sunt Days Inn, Travelodge, Ramada, Knights Inn, Super 8 Motel si Wingate Inn.

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri