In perioada 11 iunie - 11 iulie 2010, unitatea de cinci stele Howard Johnson Grand Plaza va transmite in direct meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la Centro Bar & Lounge (parterul hotelului) si in Diamond Lounge (mezanin).
Cele doua locatii vor fi echipate cu ecrane LCD si insumeaza o capacitate de 100 de locuri la mese.

Unitatea a pregatit impatimitilor de fotbal preparate tip sandwich-uri calde, burgeri si snacks-uri, alaturi de bere si bauturi racoritoare.

In primele 4 luni, Howard Johnson a inregistrat o crestere procentuala de 4-5% a gradului de ocupare fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 45%.

Segmentul de F&B (Food & Beverage) s-a mentinut relativ stabil in prima parte a lui 2010, atat in ceea ce priveste evenimentele de afaceri, cat si pe cele private si a reprezentat peste 40% din totalul veniturilor hotelului din centrul Capitalei.

Lantul Howard Johnson face parte din grupul Wyndham, cel mai mare francizor mondial din domeniul turistic. Celelalte marci ale grupului sunt Days Inn, Travelodge, Ramada, Knights Inn, Super 8 Motel si Wingate Inn.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri