Operatorul low-cost Wizz Air introduce Wizz Taxi, un serviciu care ofera pasagerilor transfer privat, personalizat si low cost de la aeroport catre orice destinatie aflata in limitele orasului.
In momentul sosirii, un sofer va astepta pasagerul la aeroport si va oferi transport direct la destinatia dorita.

In Bucuresti, serviciul Wizz Taxi este disponibil la un cost de 76 lei pentru o singura cursa si la 152 lei pentru o cursa dus-intors.

Acest serviciu poate fi achizitionat foarte usor in timpul procedurii de rezervare, dar si ulterior folosind optiunea de adaugare a unui nou serviciu.

Pasagerii pot opta pentru Wizz Taxi cu pana la 3 zile inainte de data programata de calatorie.

Pretul acestui serviciu este taxat pe masina (de la unul la trei pasageri adulti, sau doi adulti si un copil, sau un adult si doi copii).

Wizz Air a transportat 1,65 milioane pasageri in relatia cu Romania, in 2009, in crestere cu 87% fata de anul precedent, potrivit datelor furnizate de companie.

Romania reprezinta astfel piata cu cea mai mare crestere pentru operatorul cu tarife scazute.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri