Catherine Lamotte a preluat functia de director general al hotelului Pullman Bucharest World Trade Center (fostul Sofitel), pozitie detinuta anterior de Bruno Vinette.
Lamotte are o vasta experienta in cadrul grupului Accor, unde a detinut anterior functia de director general al Novotel si Ibis Wenceslas Square (Praga), Mercure Timing (Paris) si Mercure Terminus Est (Paris).

Noua sefa a Pullman este absolventa a Universitatii Sorbona si a programului MBA in Management la Université Paris XII, in anul 2007.

Hotelul Pullman si-a bugetat pentru anul acesta o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro, in crestere cu circa 10% in comparatie cu 2009.

Dupa ce in 2006 Accor a luat decizia de a repozitiona hotelurile Sofitel pe segmentul de cinci stele, a hotarat ca pe pietele care nu au nevoie de o unitate de acest tip Sofitel sa se transforme in Pullman. Astfel, incepand din ianuarie 2009, hotelul Sofitel din Bucuresti a devenit Pullman Bucharest World Trade Center.

Acesta dispune de 203 camere renovate care au absorbit o investitie totala in renovare de 500.000 de euro in 2008.

De asemenea, Pullman cuprinde si 10 sali de conferinta, un amfiteatru cu 350 de locuri, cat si spatiul expozitional World Trade Plaze de 800 de metri patrati.

In 2009, Pullman a investit 500.000 euro in renovarea salii de conferinte Convention Center si 400.000 euro in inaugurarea, la mijlocul lunii octombrie, a restaurantului Barbizon, cu o capacitate de 64 de locuri.

Reteaua Pullman numara 32 de hoteluri si vizeaza sa se extinda in 59 de orase din 23 de tari din Europa, Asia, Orientul Mijlociu si America Latina.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F