Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), se cere ca perioada de gratie sa fie de minimum 3 ani (36 luni) - maximum 6 ani (72 luni), iar perioada de rambursare de min. 14 ani - max. 17 ani.

Astfel, investitiile de interes local vizeaza lucrari de modernizare a strazilor Palanca, Amurgului, Crinului, Moissy-Cramayel, Urlatorii, Nicolae Balcescu, Gloriei, Cuza Voda, Caporal Musat, precum si retele de apa si canalizare pentru modernizarea strazilor 13 Septembrie, Licurici, 30 Decembrie, G. Enescu, Zorilor, Primaverii, Splaiul Zamorei si Zamora Noua.

In acest sens, Primaria Busteni va organiza in 16 iulie, ora 12.00, o licitatie (negociere accelerata). Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 iulie, ora 14:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 iulie, ora 10:00.

Ofertantii trebuie sa prezinte o garantie de participare in valoare de 15.000 euro. Preselectarea candidatilor se va face in functie de cifra de afaceri globala. Astfel, vor fi selectati primii 5 ofertanti, in ordinea descrescatoare a cifrei de afaceri globale.

Durata contractului este de 240 de luni incepand de la data atribuirii.