Incepand din 14 iunie 2010, Otilia Demian este noul director of business development al lantului Rin Hotels, unde va coordona departamentele de vanzari, congrese & evenimente, rezervari, revenue management, marketing si PR pentru toate unitatile si brandurile apartinand retelei hoteliere : Rin Grand, Rin Otopeni, Confort Otopeni, Confort Traian, Body Art Wellness Club si Water Park.
Demian are o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, in special in vanzari, marketing, PR si comunicare, deschideri de hoteluri operate sub contracte internationale de management si franciza.

Aceasta a lucrat timp de 10 ani pentru cel mai mare grup hotelier romanesc – Continental Hotels, cea mai recenta pozitie find cea de director de vanzari.

Rin Hotels este lantul hotelier din care fac parte hotelurile de patru si trei stele - Rin Grand Hotel, Complex Confort Rin Otopeni, Confort Traian si este parte integranta a trustului Rin Group care intruneste si alte businessuri: dezvoltator de cartiere rezidentiale – Domus Stil cu ansamblurile de locuinte “Confort Residence”, “Confort Park” si “Confort City”, parcul de distractii Water Park, Pro Confort.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Negoita, gata sa vanda Dinamo cu un leu: ce conditii pune
Setari Cookie-uri