Incepand din 14 iunie 2010, Otilia Demian este noul director of business development al lantului Rin Hotels, unde va coordona departamentele de vanzari, congrese & evenimente, rezervari, revenue management, marketing si PR pentru toate unitatile si brandurile apartinand retelei hoteliere : Rin Grand, Rin Otopeni, Confort Otopeni, Confort Traian, Body Art Wellness Club si Water Park.

Demian are o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, in special in vanzari, marketing, PR si comunicare, deschideri de hoteluri operate sub contracte internationale de management si franciza.

Aceasta a lucrat timp de 10 ani pentru cel mai mare grup hotelier romanesc – Continental Hotels, cea mai recenta pozitie find cea de director de vanzari.

Rin Hotels este lantul hotelier din care fac parte hotelurile de patru si trei stele - Rin Grand Hotel, Complex Confort Rin Otopeni, Confort Traian si este parte integranta a trustului Rin Group care intruneste si alte businessuri: dezvoltator de cartiere rezidentiale – Domus Stil cu ansamblurile de locuinte “Confort Residence”, “Confort Park” si “Confort City”, parcul de distractii Water Park, Pro Confort.


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Negoita ii sfatuieste pe parlamentari sa nu voteze bugetul actual