Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a introdus incepand cu data de 24 iunie serviciul de check-in online, Carpatair Web Check-in, care ofera pasagerilor posibilitatea de a indeplini formalitatile de check-in pe Internet, cu pana la 1 ora inainte de plecare.
In paralel, pasagerii Carpatair au in continuare posibilitatea de a opta pentru check-in-ul traditional, direct la aeroport, fara obligatia de a plati taxe suplimentare.

Serviciul este momentan disponibil pentru toate zborurile cu plecare din Romania, Moldova, Ungaria si Ucraina, urmand ca in scurt timp sa fie extins la intreaga retea de zboruri Carpatair, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Italia, Grecia si Germania.

„Obiectivul nostru a fost acela de a oferi cat mai multa flexibilitate pasagerilor si nu de a le impune o anumita optiune prin conditionari legate de tarife. De aceea, la Carpatair, ambele servicii, atat web check-in, cat si serviciul traditional de check-in direct la aeroport sunt oferite gratuit, fara perceperea de taxe suplimentare”, declara Paula Ardelean, vicepresedinte marketing&vanzari Carpatair.

Web check-in este un serviciu gratuit prin care Carpatair urmareste eficientizarea timpului necesar indeplinirii formalitatilor de calatorie si simplificarea intregului proces. Serviciul este disponibil pasagerilor cu maxim 24 ore si cu pana la 1 ora inainte de plecare.

Dupa finalizarea procesului de check-in online pe site-ul Carpatair, pasagerii nu trebuie decat sa printeze cartea de imbarcare si sa se prezinte la aeroport.

In plus, web check-in-ul ofera pasagerilor posibilitatea de a alege in avans locul preferat in avion si de a inregistra bagajele la ghisee speciale. In cazul in care se zboara cu retur la un interval de timp scurt fata de plecare (la doar cateva ore sau a doua zi), pasagerii pot realiza formalitatile de check-in online si pentru zborul de retur.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est, operand in principal pe piete regionale de nisa.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 340 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti- Otopeni si Craiova.

Si compania low-cost Blue Air introduce, incepand cu 1 iulie, serviciul de check-in prin Internet, cu pana la 3 ore inainte de plecare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri