Compania TAROM va lansa, din 15 iulie, serviciul de check-in online, prin intermediul caruia pasagerii isi vor putea efectua singuri formalitatile de check-in pe Internet si isi vor putea alege locul preferat in avion, a informat operatorul.
„Suntem interesati de imbunatatirea serviciile acordate pasagerilor TAROM si consideram ca aceasta facilitate va simplifica operatiunile de imbarcare la aeroport. TAROM va continua sa ofere gratuit atat serviciul de inregistrare la aeroport, cat si noul produs - online check-in” a declarat Director Operatiuni Sol TAROM, Viorel Vladoiu.

Formalitatile de check-in pot fi realizate prin Internet cu maxim 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare, anunta NewsIn.

Potrivit TAROM, dupa ce au finalizat online formalitatile de check-in, pasagerii au posibilitatea de a-si tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cala vor trebui doar sa se prezinte la ghiseul TAROM „Baggage Drop-Off” din aeroport, pentru a-si lasa bagajul.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru toti pasagerii TAROM care se afla in posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere - AIR FRANCE, KLM si AIR EUROPA si operate cu aeronavele acestora.

Astfel, check-in-ul online este disponibil pentru zborurile de pe aeroportul Otopeni (catre toate destinatiile interne si internationale mai putin catre Moscova, Milano, Varsovia si Geneva), de pe aeroporturile interne Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, precum si de pe aeroporturile internationale Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Larnaca, Lyon, Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga, Tel Aviv si Roma.

TAROM opereaza catre 54 de destinatii in sezonul de vara 2010, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. In anul 2009, compania nationala a transportat peste 1,7 milioane de pasageri si a inregistrat un grad de incarcare a aeronavelor de peste 56 de procente.
Pentru anul 2010, TAROM estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.

Incepand cu data de 5 iunie 2010, TAROM a trecut la programul de fidelitate Flying Blue - program creat si operat de Air France si KLM. In prezent, acest program numara peste 15 milioane de membri, din intreaga lume.

Mai citeste si: Tarom schimba sistemul de acceptare a bagajelor


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri