Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) nu este interesata de dezvoltarea sau promovarea proiectului Dracula Park, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Sorin Marius Crivtonencu. "In activitatea ANT, nu veti vedea proiecte de parcuri sau programe prin care sa se spele bani sau sa se faca imagine", a adaugat Crivtonencu.

Presedintele ANT a precizat insa ca a avut discutii cu autoritatile locale din Brasov, care s-au aratat interesate de acest proiect. "In aczul in care Consiliul Judetean Brasov este interesat de un Dracula Park in zona Rasnov-Bran nu avem de ce ne opune. Dar nu vom investi", a afirmat Crivtonencu. El a mai spus ca va continua orice initiativa lansata de fosta conducere a ANT si care este ceruta de piata, dar ca va stopa scurgerile de fonduri care nu pot sa aduca rezultate pozitive.

In acest context, autoritatile vor colabora cu Banca Mondiala in vederea finantarii unui proiect de dezvoltare turistica pe Valea Jiului. Prima etapa, care se va derula in 2005-2006, vizeaza stabilierea strategiei si ecologizarea zonei, urmand ca in 2007 sa inceapa amenajarea unor statiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri