Blue Air a demarat programul de iarna, cu destinatiile Spania, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda, celelalte destinatii urmand sa fie anuntate ulterior, iar biletele au fost puse in vanzare la preturi incepand de la 19,99 euro (TVA si taxe de aeroport incluse) pentru un segment.

Astfel, incepand cu 14 iulie, Blue Air ofera bilete pentru programul de iarna 31 octombrie 2010 – 27 martie 2011, se arata intr-un comunicat transmis vineri de companie.

“In special in vremuri de criza economica, turistii isi planifica majoritatea calatoriilor din timp, pentru a se asigura ca vor avea parte de cele mai bune oferte. Cu noul program de iarna, clientii nostri isi pot planifica de acum vacanta de Craciun sau de Anul Nou la preturi foarte accesibile. De asemenea, perioada de inceput a primaverii a fost foarte solicitata de turisti indeosebi pentru vacante tip city break, deci ne asteptam la o cerere crescuta pentru bilete in luna martie", a declarat directorul general al Blue Air, Sherif Ussama.

Blue Air, companie detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, are in prezent 50 de rute europene, in 14 state, cu o flota de 11 aeronave.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Gheorghe Racaru revine la conducerea Blue Air