Lantul Hotelier International Ramada a deschis hotelul Ramada Oradea, clasificat la 4 stele, singurul hotel de brand international din oras.

Potrivit Ramada, Oradea a fost aleasa datorita potentialului economic, geografic si social, fiind considerata intre primele cele mai importante orase din Romania.

Hotelul din Oradea reprezinta o investitie a companiei Aba Tursim in valoare de peste 10 milioane de euro.

Directorul general al hotelului este austriacul Roman Kofler, cu o experienta vasta in domeniul hotelier dobandita de-a lungul timpului in hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ukraina. Kofler a coordonat deschiderea unor hoteluri precum Landmark Hotel in Baku, Opera Hotel in Kiev, Hyatt in Istambul si Ramada Sibiu.

Pentru sectorul de business, Ramada a creat un Centru de Conferinte si Evenimente alcatuit din cinci sali de conferinte dotate cu tehnologie de ultima ora si serviciile de business colaterale (servicii secretariat, translatori, fax, curierat).

Hotelul Ramada Oradea este dotat cu doua restaurante: Syrah si The Hub.

Ramada este unul dintre cele mai mari lanturi din industria hoteliera mondiala. Brandul Ramada a fost creat in anul 1954 in Statele Unite. Astazi peste 900 de hoteluri din intreaga lume poarta numele Ramada.

In Romania, reteaua Ramada este prezenta cu inca 7 unitati hoteliere reprezentate de Ramada Brasov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iasi City Centre si Ramada Sibiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum arata cel mai nou hotel, Ramada Plaza Craiova