Hotelierii din Mamaia sustin ca nu-si pot desfasura activitatea in conditii normale deoarece se intrerupe periodic alimentarea cu energie electrica si cer societatatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid, scrie Mediafax.

"Tinand cont de faptul ca in Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si, implicit, in cadrul hotelurilor, restaurantelor si teraselor, Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid in acest sens", afirma Nicolae Bucovala, presedintele asociatiei.

El considera ca intreruperea energiei reprezinta o sfidare la adresa tuturor firmelor din zona, care primesc constant plangeri din partea clientilor si amenintari cu actionarea in instanta.

"In nordul statiunii, curentul a fost intrerupt luni intre orele 15 si 22. Si zilele trecute au fost intreruperi ale energiei. Credem ca cei de la Enel ar trebui sa redimensioneze investitiile in statiune, pentru ca nu mai fac fata", a declarat pentru Nicolae Bucovala pentru Mediafax.
El spune ca, tot luni, bulevardele din statiune nu au fost luminate pana la ora 22.

Asociatia Patronala Mamaia reuneste reprezentantii a peste 40 de hoteluri din statiune.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Litoralul romanesc se ieftineste dupa minivacanta de Sf. Maria