In primul semestru al anului, veniturile companiei au totalizat 22,1 milioane de lei, nivel similar celui din primul semestru al anului trecut.

In aceeasi perioada, cheltuielile RCHI au crescut cu 13%, de la 28 milioane de lei la 31,6 milioane de lei. Astfel, Intercontinental Romania si-a majorat cu 66,2% pierderile in primele sase luni, de la 5,7 milioane de lei la 9,5 milioane de lei.

Compania detine hotelul de cinci stele Intercontinental din Bucuresti, operat de lantul international Intercontinental in baza unui contract de management.

Compania Hoteliera InterContinental, listata pe piata Rasdaq a BVB, are un capital de 83,3 milioane lei, divizat in 833,5 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Citeste si:

Compania este controlata in proportie de 49,12% de RHIC Holding, in timp ce Lido are o participatie de 11,89%, iar firma Nova Trade detine 15,7% din titluri.

Hotelul InterContinental Bucuresti este operat in sistem de management de lantul hotelier InterContinental Hotels Group (IHG). Lantul hotelier este cel mai mare din lume, dupa numarul de camere, si detine in sistem de management sau franciza peste 4.000 de hoteluri cu 590.000 de camere in aproape 100 de tari.

Grupul detine un portofoliu de branduri precum InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Holiday Inn Hotels & Resorts, Holiday Inn Express, Staybridge Suites, Candlewood Suites si Hotel Indigo.