Omul de afaceri Fosef Goschy, proprietarul lantului Unita Turism, vrea sa incaseze sase milioane de euro din vanzarea hotelurilor Transilvania din Alba Iulia si Central din Suceava, dupa ce in urma cu un an si jumatate a scos la vanzare hotelurile Onix si Safir de la Cap Aurora.

"Vreau sa vand si hotelurile Transilvania din Cluj si Central din Suceava, iar pe fiecare dintre ele voi cere circa trei milioane de euro", a declarat Josef Goschy, potrivit Mediafax.

Hotelul Transilvania are 82 de camere si este clasificat la trei stele, iar Central are 93 de camere si 2 stele.

Josef Goschy a vandut in luna decembrie a anului trecut hotelul Unita pe care il detinea in Targu Mures catre o firma din oras, Voiajor SRL.

Pe de alta parte, omul de afaceri a scos de mai mult de un an la vanzare hotelurile Onix si Safir de la Cap Aurora, pe care dorea, la momentul respectiv, sa obtina sase milioane de euro.

Unita Turism detine 25 de hoteluri care cumuleaza peste 3.500 de camere si 7.000 de locuri in restaurante, fiind cel mai mare lant hotelier din Romania.

Goschy este, totodata, unul dintre cei mai importanti hotelieri de pe Litoral, cu trei hoteluri in Olimp (Amfiteatru, Belvedere, Panoramic), cumparate la sfarsitul anului 2007 de la AVAS pentru 22 de milioane de euro, trei unitati in Mamaia (Comandor, Amiral si Orfeu) si alte doua la Cap Aurora (Onix si Safir).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si