Air France KLM a lansat un serviciu personalizat pentru pasagerii care calatoresc in Clasa Business pe zborurile lung curier. Astfel, linia aeriana ofera gratuit transferul de acasa sau serviciu (zona metropolitana Bucuresti) spre aeroport cu limuzina.
Serviciul va fi disponibil pana la data de 31 martie 2011.

Pasagerii vor beneficia de un autovehicul Business Limousine Mercedes-Benz, clasa E, condus de un sofer bilingv, serviciul fiind oferit in parteneriat cu firma C&I Renauto.

“Transferul cu limuzina la aeroport vine sa completeze gama de servicii oferite calatorilor la Clasa de Business: prioritate la check-in si imbarcare, mile suplimentare in contul Flying Blue, accesul liber la saloanele business, astfel incat pe zborurile lung curier clientii se pot bucura de un serviciu exclusiv din momentul plecarii de acasa pana in momentul sosirii la destinatie”, a declarat Alexandru Dobrescu (foto), director general Air France KLM Romania.

In prezent Air France KLM ofera servicii Business Class pentru 120 de destinatii prin reteaua sa lung-curier internationala.

In Romania cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand 28,6% cota de piata pe segmentul Business Class catre aceste destinatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri