Asociatia Litoral-Delta Dunarii a lansat editia de toamna a programului "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", tarifele pentru sase nopti de cazare in perioada 1 septembrie- 15 octombrie variind intre 160 lei, la un hotel de o stea fara mic dejun, la 500 lei, pentru o unitate de 5 stele.
La un hotel de 5 stele cu mic dejun pretul este de 499 lei pe persoana, iar la unul de patru stele, tot cu mic dejun, de 399 lei. La o unitate de 3 stele cu mic dejun pachetul costa 339 lei, iar in cazul in care turistul alege varianta fara mic dejun va plati 219 lei.
Cazarea la o unitate de 2 stele, fara mic dejun, costa 189 lei, iar cu mic dejun tariful ajunge la 249 lei, relateaza Mediafax.

Cei care cumpara pachetele turistice prin acest program, disponibile prin agentiile membre ANAT, vor primi un voucher care permite intrarea gratuita la unul dintre obiectivele din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii - Acvariu, Delfinariu, Microrezervatia Delta Dunarii, Planetariu; Muzeul de Istorie si Arheologie; Muzeul Adamclisi si Cetatea Histria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri