"Cert este ca in noua lege a turismului scrie ca va trebui obtinuta autorizatie si aprobare de la Bucuresti pentru o copertina pe care vrei sa o pui in banda de litoral de la Mangalia pana la Sulina, de la doamna ministru, inclusiv orasul Constanta. Cu alte cuvinte, madam Udrea este primarita peste litoralul romanesc, sa ne traiasca", a spus Mazare, dupa sedinta de Consiliu Local.

El a criticat si deciziile luate de guvernanti si i-a catalogat drept "tampiti" pentru cresterea taxelor si impozitelor, in conditiile in care tarile invecinate reduc impozitele si fiscalitatea, informeaza Mediafax.

"Ati vazut ce au facut ucrainienii, ati vazut ce-au facut bulgarii, ce fac ungurii? Toti reduc impozitele, toti reduc fiscalitatea, nu stiu cum sa faca sa mai deschida tara pentru mediul economic, iar tampitii nostri de la Bucuresti nu fac altceva decat sa puna impozite si sa ingreuneze orice investitie. Ca exemplu, madam Udrea vrea sa dea ea de la Bucuresti aprobare pentru o copertina si ucrainienii pun impozit zero pentru activitatile turistice timp de 10 ani de zile. Care sunt tampiti, la noi sau la ei?", a mai spus Mazare.