Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca pentru ridicarea oricarei constructii de pe litoralul romanesc va fi nevoie de aprobare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT)
"Cert este ca in noua lege a turismului scrie ca va trebui obtinuta autorizatie si aprobare de la Bucuresti pentru o copertina pe care vrei sa o pui in banda de litoral de la Mangalia pana la Sulina, de la doamna ministru, inclusiv orasul Constanta. Cu alte cuvinte, madam Udrea este primarita peste litoralul romanesc, sa ne traiasca", a spus Mazare, dupa sedinta de Consiliu Local.

El a criticat si deciziile luate de guvernanti si i-a catalogat drept "tampiti" pentru cresterea taxelor si impozitelor, in conditiile in care tarile invecinate reduc impozitele si fiscalitatea, informeaza Mediafax.

"Ati vazut ce au facut ucrainienii, ati vazut ce-au facut bulgarii, ce fac ungurii? Toti reduc impozitele, toti reduc fiscalitatea, nu stiu cum sa faca sa mai deschida tara pentru mediul economic, iar tampitii nostri de la Bucuresti nu fac altceva decat sa puna impozite si sa ingreuneze orice investitie. Ca exemplu, madam Udrea vrea sa dea ea de la Bucuresti aprobare pentru o copertina si ucrainienii pun impozit zero pentru activitatile turistice timp de 10 ani de zile. Care sunt tampiti, la noi sau la ei?", a mai spus Mazare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri