Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Inscrieri timpurii de iarna", prin care turistii pot beneficia de reduceri de pret de peste 20% la pachetele pentru sezonul de iarna, inclusiv cele pentru Craciun si Revelion, daca acestea sunt cumparate pana pe 15 noiembrie.

Pachetul achizitionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna, fie ca va doriti o vacanta activa, de relaxare sau incarcata cu elemente din traditia romaneasca, in intervalul 1 decembrie 2010-28 februarie 2011.

Programul face parte din proiectul "Vacanta in tara mea. 2010 - anul ofertelor speciale.

Potrivit asociatiei, in cadrul editiei din primavara a programului, agentiile membre ANAT au inregistrat o crestere de 40% a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In prezent se afla in derulare programele "Litoralul pentru toti", "O saptamana la munte", "Decada balneara" si "O saptamana de refacere in statiunile balneare".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri