Liniile aeriene cu tarife scazute din Europa au transportat 167 milioane de pasageri in perioada iunie 2009 – iunie 2010, in crestere cu 12% fata de anul precedent, potrivit Asociatiei Operatorilor Aerieni Low-cost din Europa (ELFAA).
Gradul mediu de ocupare raportat de liniile low-cost in perioada ianuarie – mai 2010 a fost de 80,5%.

“Aceste rezultate arata popularitatea in crestere a pietei low-cost pe piata europeana. Pentru a intari industria aviatica ELFAA face presiuni pe langa factorii decizionali pentru eliminarea barierelor fiscale precum taxele pentru pasageri”, a declarat John Hanlod, secretar general al ELFAA.

Asociatia Operatorilor Aerieni Low-cost din Europa cuprinde 10 linii aeriene: Blue Air, easyJet, Flybe, Jet2.com, Norwegian, Ryanair, SverigeFlyg, transavia.com, Vueling si Wizz Air.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri