Operatorul aerian Lufthansa a raportat o crestere de 9,2% a numarului de pasageri transportati in august, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 5,4 milioane persoane.
In luna august 2010, gradul de incarcare al aeronavelor companiei germane a fost de 82,9%, in scadere usoara, de 0,6 puncte procentuale fata de august 2009.

Si compania Swiss Airlines, parte a grupului Lufthansa, a raportat un avans de 3,4% in august fata de perioada similara a lui 2009. Astfel, elvetieii au transportat 1,3 milioane pasageri in cea de-a opta luna a anului in curs si au raportat un grad de ocupare de 86,3%.

Austian Airlines, de asemenea parte a Lufthansa Group, a inregistrat un avans de 2,8%, in august, pana la 1,12 milioane pasageri. Gradul de incarcare al operatorului austriac a fost de 83,3%.

Intreg grupul Lufthansa a inregistrat o crestere de 20% a traficului, pana la 8,5 milioane pasageri si un grad de ocupare de 83,2%.

De curand, Lufthansa a decis sa renunte, incepand din 1 noiembrie 2010, la cursa Bucuresti – Milano pe care o opera din martie 2009.

Vezi si: Operatorii low-cost iau altitudine: Crestere de 12% a numarului de pasageri

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri