Dupa investii care s-au ridicat la 2 milioane euro, hotelul bucurestean de cinci stele Athénée Palace Hilton Bucuresti asteapta cresteri de 10%, in 2011, pe segmentul de Food & Beverage, potrivit Lindei Griffin, noul director general al hotelului.
Incepand de astazi, unitatea detinuta de omul de afaceri George Copos a deschis restaurantul Cafe Athenee, cu o capacitate de 60 de locuri. “Segmentul de Food & Beverage reprezinta 40% din veniturile totale ale hotelului. Pe fondul investiilor din acest an, asteptam venituri in crestere cu 10% pe acest segment anul viitor”, a declarat Linda Griffin (foto).

Pe langa restaurantul Café Athenee, Hilton a finalizat lucrarile de renovare a receptiei, a spatiilor de la parterul unitatii, parte a unei investitii de 2 milioane de euro care a mai inclus si renovarea fostei terase La Strada, redeschisa in iunie sub conceptul Roberto's.

Hotelul a ramas operational pe perioada desfasurarii lucrarilor.

Athenee Palace Hilton face parte din Ana Hotels, companie controlata de omul de afaceri George Copos.

Lantul Hilton include peste 3.500 de hoteluri in 81 de tari. Din portofoliul companiei fac parte brandurile Doubletree, Conrad Hotels & Resorts, Embassy Suites Hotels, Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hilton Garden Inn, Hilton Grand Vacations, Homewood Suites by Hilton, Waldorf Astoria si Waldorf Astoria Collection.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri