Scaunul Air France clasa business, va avea o noua structura ce ofera un pat de peste 2 metri si un nou spatiu fix pentru sprijinirea picioarelor, precum si un ecran lat 16/9 de 15 inch (sau 38 cm).

Incepand cu vara anului 2011, peste douazeci de aeronave vor fi echipate cu noile echipamente. Pana in 2013 vor fi echipate astfel aproape patruzeci de aeronave (Airbus A330, Boeing 777, Airbus A380).

In ultimele luni, Air France si-a reinnoit oferta culinara pentru clasa business, propunandu-le clientilor un meniu mai bogat.

Pentru a facilita calatoria pe intreaga durata a acesteia, Air France si-a variat de asemenea gama serviciilor oferite in fiecare etapa a zborului si a imbunatatit oferta de „well-being” din saloanele sale.

De curand, Air France KLM a lansat un alt serviciu personalizat pentru pasagerii romani care calatoresc in clasa business pe zborurile lung curier. Astfel, linia aeriana ofera gratuit transferul de acasa sau serviciu spre aeroport cu limuzina.

Citeste si:

„In timpul crizei transportului aerian, Air France a ales sa isi continue strategia de investitii in clasa business”, a declarat Christian Herzog, director de marketing al Air France-KLM.

In prezent, Air France KLM ofera servicii business class pentru 120 de destinatii prin reteaua sa lung-curier internationala.

In Romania, cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand 28,6% cota de piata pe segmentul business class catre aceste destinatii.

Air France, fondata in 1933, deserveste 194 de destinatii in 84 de tari.