Compania Germanwings a comandat opt noi aeronave Airbus A319, care pastreaza configuratia aparatelor deja existente in flota. Astfel, aceste avioane vor fi livrate succesiv pe parcursul urmatorilor ani.

Compania infiintata in 2002 dispune de puncte in Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Dortmund si Hanovra si ofera pasagerilor sai destinatii catre 75 de orase.

„Aceste achizitii vor fi distribuite in punctele noastre de pe aeroporturi si vor asigura numeroase locuri noi de munca”, a declarat Thomas Winkelmann, purtator de cuvant Germanwings.

Noile aeronave au dat posibilitatea companiei de a-si mari flota, care in prezent numara 30 de avioane, ajungand la o crestere de 30%.

Avioanele A319, avand o capacitate de 150 de locuri, si-au dovedit eficienta pentru linia low-cost si in trecut.

Incepand din 31 octombrie 2009, Germanwings opereaza trei curse saptamanale pe fiecare din rutele Bucuresti – Berlin (introdusa in iunie 2008), Bucuresti – Koln (introdusa in martie 2007) si Bucuresti – Stuttgart (introdusa in aprilie 2008).

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri