Agentia de turism Accent Travel & Events a lansat prima harta interactiva a domeniilor schiabile din Romania si o campanie de promovare a partiilor de schi din Romania in cadrul Targului International de Turism „Winter Holidays”.
„Consideram ca multe statiuni din Romania pot oferi facilitati excelente pentru impatimitii schiurilor. In ultimii ani romanii s-au indreptat cu precadere catre Austria, Franta si Bulgaria fie pentru ca nu cunosc domeniile schiabile din tara, fie pentru ca au o serie de prejudecati legate de calitatea serviciilor autohtone”, a declarat Georgeta Ioanid, director de vanzari la Accent Travel & Events.

In afara domeniilor schiabile de pe Valea Prahovei - cele mai cunoscute locuri unde se duc schiorii - exista partii si in orase precum Durau,Borsa, Arieseni, Vatra Dornei sau Sovata.

Accent Travel & Events a creat la adresa www.accenttravel.ro/schi un microsite destinat celor interesati sa afle care sunt domeniile schiabile din Romania si facilitatile pe care le are la dispozitie la fiecare partie - tipurile de transport pe cablu, nocturna, zapada artificiala, partii speciale pentru sanius etc.

„Am pornit de la o experienta proprie: am incercat la un moment dat sa identificam, pe internet, partiile de schi din tara, insa fara prea mult succes. Atunci am considerat ca utilizatorii trebuie sa aiba la indemana o baza de date completa”, a mai adaugat Georgeta Ioanid.

In majoritatea localitatilor unde exista partii de schi Accent Travel a negociat tarife de cazare si servicii aditionale. De exemplu, la Durau, hotelul Bradul - 3*, o camera dubla costa 60 de lei/noapte. Pentru cei care vor sa mearga pe Valea Prahovei pretul pentru hotelul International - 4* este de 129 lei.

Infiintata in 1999, agentia Accent Travel & Events ofera un pachet complex de servicii turistice: bilete de avion, cazari interne si externe, pachete leisure, organizari de evenimente si programe incentive.

In portofoliul de clienti corporate se numara in prezent OMV Petrom, Orange Romania, Carrefour Romania, Oltchim, Mitsubishi, IPSO, Washington Group, Tiriac Holding, MKB Romexterra Bank etc.

In 2009, cifra de afaceri a companiei a fost de 15 milioane euro.

Citeste si: Cat te costa vacanta de iarna din acest an? Top cele mai cautate destinatii de schi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri