Chiar daca lucrarile de renovare la hotelul de cinci stele Crowne Plaza din Capitala au luat sfarsit, George Copos, proprietarul locatiei, spune ca primele efecte pozitive ale investitiei de 3 milioane de euro se vor vedea abia dupa anul 2013.

"Urmatoarea perioada va fi grea. In 2012 vom avea alegeri locale si parlamentare, iar in 2014 vor fi cele prezidentiale, asa ca probabil ne vom reveni in 2014", a declarat George Copos, dupa inaugurarea modificarilor facute la Crownw Plaza.

Printre noutatile hotelului se numara un restaurant exclusivist, cu o capacitate de maxim 30 de locuri si cu meniu a la carte, dar si un restaurant pescaresc unde se vor servi doar preparate din peste proaspat si fructe de mare.

O alta unitate de cinci stele din portofoliul lui Ceorge Copos care a trecut printr-o perioada de renovari este hotelul bucurestean de cinci stele Athénée Palace Hilton, pentru care se asteapta cresteri de 10%, in 2011, pe segmentul de Food & Beverage, potrivit Lindei Griffin, noul director general al hotelului.

Citeste si articolul
George Copos si criza: Lectiile si regretele omului de afaceri


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ana Hotels a anuntat noul presedinte al Consiliului de Administratie