Astfel, firma va emite 160 milioane de titluri noi, la o valoare nominala de 0,1 lei, iar operatiunea de majorare a capitalului se va realiza in doua etape.

In prima etapa, actionarii vor putea subscrie proportional cotei detinute, iar in a doua etapa vor putea cumpara actiuni noi doar actionarii care si-au exercitat dreptul de preferinta in prima faza.

Totodata, actionarii au fost de acord cu contractarea unui credit de pana la 5 milioane lei pentru finantarea programului de investitii aferent obiectivului "Modernizarea complex Olt".

Citeste si:

Firma Tusnad are in prezent un capital social de 9,4 milioane lei, divizat in 94 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Potrivit celor mai recente raportari, SIF Transilvania (SIF3) detine 64,91% din actiunile firmei hoteliere, iar SIF Oltenia (SIF5) are 17,33% din titluri.

Cea mai recenta tranzactie cu actiunile Tusnad a fost incheiata la 13 octombrie, cand titlurile au inchis sedinta la un pret de 0,08 lei, pret similar cu cel de referinta. La aceasta cotatie, firma are o capitalizare de 7,52 milioane lei.