Prin asocierea cu Global Star, Perfect Tour va dezvolta puternic divizia de corporate travel management si se va adresa tuturor companiilor care au bugete alocate pentru segmentul de calatorii, prin optimizarea bugetelor.

”Am devenit membru Global Star Romania, unul dintre liderii managementului calatoriilor in afaceri, iar acest lucru inseamna ca putem livra servicii superioare in ceea ce priveste calatoriile de afaceri. Astfel, pe langa serviciile de calatorie standard furnizate clientilor corporate, le oferim clientilor nostri si managamentul calatoriilor”, declara Corina Pacuraru (foto), manager general Perfect Tour.

In plus, ea spune ca obtinerea preturilor cat mai mici va fi posibila prin gasirea unor alte rute de calatorie, negocierea cu furnizorii sau dealuri speciale, iar agentia trebuie sa arate clientilor prin rapoarte cum, unde, cat si cand s-au economisit bani.

"Prin afilierea cu GlobalStar, agentia a devenit o companie specializata in livrarea serviciilor de business travel si a serviciilor conexe, oriunde in lume. Lucram cu 75 de parteneri in 3.393 de birouri, ceea ce inseamna ca putem compara preturile", completeaza Pacuraru.

GlobalStar ocupa locul 7 mondial in managementul calatoriilor de afaceri si este o retea partenera a companiilor de travel management a carei umbrela cuprinde peste 75 de membri, cu 3.393 birouri si 14.000 angajati in toata lumea.

Agentia Perfect Tour s-a infiintat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluata de Corina Pacuraru. In anul 2009 a avut o cifra de afaceri de peste 19 milioane euro, desi la inceputul anului miza pe afaceri de 27,6 milioane euro, iar pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Cititi si articolul Peste 17.000 de vizitatori pentru primul targ de turism exclusiv online


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cum va fi relansat brandul Perfect Tour, cumparat de Perfect Journey
Setari Cookie-uri