La licitatia organizata la firma Neptun-Olimp, la care Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) detine actiuni, au participat cinci ofertanti, pretul de pornire fiind de 1,16 milioane de euro, a anuntat institutia, scrie Mediafax.

In structura actionariatului Vega Company se regasesc doua persoane fizice (Corneliu Istrate - 70% din titluri si Ion Mocanu - 15%) si firma de constructii Vega 93, care detine 15% din actiuni.

Omul de afaceri Corneliu Istrate mai detine hotelul de trei stele Vega din Galati.

MDRT a anuntat ca trei firme la care detine actiuni, respectiv Mamaia SA, Litoral SA si Neptun-Olimp SA, vor scoate la vanzare, in noiembrie, active din patrimoniu, la preturi de pornire care insumeaza 7,48 milioane euro.

Citeste si:

Pentru SC Mamaia SA si SC Litoral SA, termenul limita de depunere a ofertelor pentru licitatie este 16 noiembrie, iar a doua zi va avea loc sedinta de deschidere a documentelor de participare.

Astfel, firma Mamaia SA va scoate la vanzare vila turistica Mamaia, cu un teren de 2.145 metri patrati, si complexul hotelier Mamaia, impreuna cu un teren de 2.329 metri patrati, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar ale celor doua active.

Totodata, SC Litoral SA va licita activele "Sediu Administrativ Hotel Bucuresti B", cu un teren de 692 metri patrati, si "Magazie propaganda", cu un teren aferent de 712 metri patrati, impreuna cu mijloacele fixe si obiectele de inventar aferente.