Carpatair introduce pe perioada sarbatorilor de iarna zboruri suplimentare spre Timisoara

Carpatair va introduce, pe perioada sarbatorilor de iarna, noua curse suplimentare, cu retur, din Timisoara spre Italia, Ucraina, Grecia si Republica Moldova, zboruri care vor fi operate la 19 si 26 decembrie, respectiv 9 si 16 ianuarie 2011.

"Zborurile suplimentare sunt operate in perioada care prezinta cel mai mult interes pentru pasagerii nostri, care aleg sa isi petreaca vacanta de sarbatori acasa, oferind astfel mai multe posibilitati de a-si organiza deplasarile si de a calatori exact cand au nevoie", a declarat vicepresedintele de marketing si vanzari al Carpatair, Paula Ardelean, potrivit Mediafax.

Astfel, Carpatair va avea curse aditionale spre Timisoara, cu plecare din Chisinau, Cernauti, Odessa si Lviv, toate cu retur. Tot din Timisoara vor fi suplimentate zborurile spre Venetia, Milano, Roma, Bologna si Atena, cu retur.

Carpatair detine un hub aerian la Timisoara, de unde pasagerii pot alege conexiuni spre mai multe destinatii. In prezent, compania aeriana opereaza peste 360 de zboruri regulate pe saptamana spre 30 de destinatii din sase tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri