Compania low-cost Germanwings adauga o noua destinatie in planul de zbor pentru 2011, oferind din vara zboruri catre Tenerife.
Intre 24 septembrie si 29 octombrie 2011 pasagerii vor avea la dispozitie o legatura saptamanala, in fiecare sambata, de pe Aeroportul Koln/Bonn spre insula vulcanica.

Pe langa zborul catre Tenerife, compania ofera zboruri in programul de vara cu plecare de pe 5 aeroporturi Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schonefeld, Dortmund si Hanovra in peste 75 de destinatii europene.

Compania low-cost infiintata in 2002 are o flota de 30 de avioane Airbus A319, cu o capacitate de 150 de locuri fiecare. Germanwings a comandat anul acesta 8 aeronave Airbus A319, care pastreaza configuratia aparatelor deja existente in flota.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F