Grupul Rezidor Hotel a incheiat un acord cu Bucuresti Turism pentru preluarea administrarii celor 294 de apartamente din complexul Centre Ville Aparthotel, acestea urmand sa fie operate sub brandul Radisson Blu, hotel aflat in managementul Rezidor, informeaza Mediafax.

Compania Bucuresti Turism este proprietarul Radisson Blu, hotel cu 424 de camere, dar si al Centre Ville Aparthotel.

Capacitatea de cazare administrata de Rezidor in Bucuresti ajunge astfel la 718 camere, potrivit unui comunicat al grupului.

O parte a complexului Centre Ville Aparthotel, respectiv 62 de camere, va fi trecuta sub brandul Radisson Blu in decembrie, iar restul la inceputul anului urmator.

"Extinderea portofoliului este urmarea fireasca a unei cresteri organice a celor doua unitati hoteliere. In urma acestei fuziuni ne dorim sa devenim complexul hotelier preferat in Bucuresti de catre clientii pe termen lung, dar si de cei care aleg sejururi de cateva zile", a declarat directorul general al Radisson Blu, Yilmaz Yildirimlar.

Hotelul Radisson Blu a fost redeschis in septembrie 2008, dupa lucrari de modernizare, si face parte din complexul hotelier Centre Ville.
Radisson Blu este marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele cinci grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier. Din grupul Rezidor mai fac parte lanturile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent si Missoni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri