Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va prelua de la Regia Nationala a Padurilor Romsilva opt terenuri din judetul Timis, cu o suprafata totala de 135.775 metri patrati, necesare constructiei autostrazii Timisoara-Lugoj, conform Mediafax.
Terenurile sunt amplasate pe teritoriul oraselor Recas si Remetea Mare, respectiv pe teritoriul Hergheliei Izvin.

"Pentru suprafetele de teren care fac obiectul prezentului proiect de act normativ ROMSILVA si-a exprimat acordul de transfer, cu conditia respectarii reglementarilor UE referitoare la protectia animalelor. In acest sens se va proiecta o protectie cu panouri fonoabsorbante pe toata lungimea tronsonului de autostrada din zona de impact asupra hergheliei de la Isvin in etapa de proiectare proiect tehnic si detalii de executie", se arata in nota de fundamentare a unui proiect de hotarare de guvern, elaborat de MTI.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania estimeaza ca primele doua tronsoane, cu o lungime de 35,12 kilometri, ale viitoarei autostrazi Timisoara-Lugoj, de 35,6 kilometri, vor costa 878,44 milioane lei (204,62 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri