Cele doua programe, "O saptamana de refacere in statiunile balneare" si "Decada balneara", sunt lansate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) in parteneriat cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear (OPTBR, scrie Mediafax.

"Programele sunt destinate mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cu programe pentru destindere si/sau cunoastere. Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice (pensionari, studenti si persoane active)", potrivit OPTBR.

Tarifele pentru ambele programe au fost mentinute la valorile celor din campaniile anterioare.

Astfel, "Decada balneara" include noua nopti de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana, cu cazare la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru unitati de trei stele. Pachetul mai cuprinde doua proceduri pe zi si o consultatie medicala.

Citeste si:

Campania "O saptamana de refacere in statiunile balneare" include un pachet de servicii de sase nopti cazare, cu mic dejun, doua sedinte de tratament pe zi si o consultatie medicala. Tarifele variaza in functie de categoria hoteliera, respectiv 270 de lei pentru unitatile de doua stele si 330 de lei pentru cele de trei stele.

Preturile cuprind TVA si comisionul de 10% pentru agentiile de turism, in cazul programului "O saptamana de refacere in statiunile balneare", respectiv 50 de lei pentru "Decada balneara".

La programe participa statiunile Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Calimanesti Caciulata, Slanic Prahova si Buzias.