Patronatele din turismul balnear vor lansa doua programe prin care persoanele interesate pot cumpara, in perioada 20 ianuarie-15 mai, pachete de 6-9 nopti de cazare la hoteluri de doua si trei stele, la preturi intre 270 si 750 de lei, potrivit datelor transmise de asociatiile de profil.
Cele doua programe, "O saptamana de refacere in statiunile balneare" si "Decada balneara", sunt lansate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) in parteneriat cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear (OPTBR, scrie Mediafax.

"Programele sunt destinate mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cu programe pentru destindere si/sau cunoastere. Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice (pensionari, studenti si persoane active)", potrivit OPTBR.

Tarifele pentru ambele programe au fost mentinute la valorile celor din campaniile anterioare.

Astfel, "Decada balneara" include noua nopti de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana, cu cazare la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru unitati de trei stele. Pachetul mai cuprinde doua proceduri pe zi si o consultatie medicala.

Campania "O saptamana de refacere in statiunile balneare" include un pachet de servicii de sase nopti cazare, cu mic dejun, doua sedinte de tratament pe zi si o consultatie medicala. Tarifele variaza in functie de categoria hoteliera, respectiv 270 de lei pentru unitatile de doua stele si 330 de lei pentru cele de trei stele.

Preturile cuprind TVA si comisionul de 10% pentru agentiile de turism, in cazul programului "O saptamana de refacere in statiunile balneare", respectiv 50 de lei pentru "Decada balneara".

La programe participa statiunile Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Calimanesti Caciulata, Slanic Prahova si Buzias.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri